Kristian og Rasmus Wetche

En familieejet virksomhed

Murermester Kristian Wetche ApS er med mere end 39 års erfaring din garanti for et godt håndværk.

Vi udfører alle opgaver inden for murerarbejde, betonarbejde, facadebehandling, flisearbejde, belægning m.m., hvor vi gør en stor ære i at udføre vores arbejde i den bedste kvalitet, og rådgive kunden til den rigtige løsning. For os er det en tillidssag at have håndværker.

Vi er i gang med et generationsskifte, hvor Rasmus S. Wetche skal overtage den daglige ledelse af firmaet. Det er en meget spændende tid for os. 

Ejer og daglige leder af Wetche Murermester har i mange år været Kristian Wetche. Vi har lige nu gang i et generationsskifte, hvor vi gør en ære i at holde fast i firmaets idealer og føre dem videre i familien.

Vi kører på Djursland & Aarhus

Vil du hellere mødes ansigt til ansigt? Vi har fast base i Grenaa, men vi kører rundt til stort set hele Djursland som fx Ebeltoft, Grenaa, Rønde, Kolind osv. Vi udfører en bred vifte af mureropgaver, og vi har rygende travlt. Så kontakt os i dag, hvis du ønsker et godt tilbud på din opgave. 

Få et tilbud på din opgave!

Hos Murermester Wetche har vi ingen pakkeløsninger. Murerarbejde er et bredt felt, hvor pris afhænger af opgavens omfang, materialer og tidsforbrug. Dog giver vi selvfølgelig konkurrencedygtige priser og giver dig meget gerne et uforpligtende tilbud. Beskriv din opgave for os, og vi vil hurtigst muligt sende et tilbud til dig.

Velkommen til

Følg os her

På vores Facebook side kan du følge med i alle vores nuværende projekter samt gode tilbud.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.